6Εξαλείψτε την ακαταστασία

Εάν μπορείτε να απαλλαγείτε από τα περιττά πράγματα στο σπίτι και το γραφείο σας, θα αισθανθείτε ελαφρύτεροι και θα απαλλαγείτε από πονοκεφάλους στη διαδικασία.

5Κρατήστε το καπάκι τουαλέτας σας κάτω

Γιατί; Είναι σαν να καλείτε έναν αποχετευτικό αγωγό στο σπίτι σας. Δεν κερδίζετε τίποτα έχοντας μια ανοιχτή τουαλέτα. Μια παραδοσιακή προοπτική φενγκ σούι σε αυτό είναι ότι η τουαλέτα είναι μια αποχέτευση. Αφήνοντάς την ανοιχτή επιτρέπετε καλή ενέργεια (και χρήματα) να εκκενωθούν κυριολεκτικά από το σπίτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς το χάος του Ανάδρομου Ερμή θα σας επηρεάσει τις επόμενες μέρες

4Πάρτε δύο κομοδίνα

Δεν έχει σημασία αν θέλετε να ζήσετε μόνοι σας για πάντα. Δύο κομοδίνα δημιουργούν ένα πιο ισορροπημένο ύπνο για όλους. Κοιτάξτε ένα κρεβάτι με ένα κομοδίνο μόνο. Φαίνεται άσκοπο. Εάν θέλετε να έχετε – ή να αποκτήσετε – μια σχέση, δύο κομοδίνα, αν όχι τίποτε άλλο, σηματοδοτούν ότι θέλετε ένα άλλο άτομο να αισθάνεται πιο άνετα στο χώρο σας επίσης. Αυτά τα κομοδίνα δεν χρειάζεται να ταιριάζουν και δεν χρειάζεται να είναι τα παραδοσιακά κομοδίνα: καρέκλες, σκαμνιά, πάγκοι μπορούν να λειτουργήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θέλετε να κοιμάστε καλύτερα; Φτιάξτε την κρεβατοκάμαρα σας σύμφωνα με το Feng Shui

3Προσπαθήστε να μην εργάζεστε με την πλάτη σας προς την πόρτα

Η εργασία με την πλάτη σας σε μια πόρτα σας βάζει σε μια ασθενή θέση, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείσετε αμέσως. Εάν επανατοποθετήσετε το γραφείο σας και εργάζεστε μπροστά σε μια πόρτα, μπορεί να εκπλαγείτε με το ποσο ισχυρότεροι μπορεί να αισθανθείτε. Εάν το γραφείο σας είναι τοποθετημένο έτσι ώστε η πλάτη σας να είναι σε μια πόρτα ή εάν δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε τη θέση του γραφείου, τοποθετήστε έναν καθρέφτη μπροστά από το γραφείο σας ή μια αντανακλαστική επιφάνεια στο γραφείο σας που σας επιτρέπει να δείτε την πόρτα στο αντανάκλαση.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πως να έχετε ένα χαρούμενο και υγιές σπίτι, με την βοήθεια του feng shui

2Πάρτε τα φυτά

Τα φυτά είναι η φύση, η ανάπτυξη, η δημιουργικότητα και ακόμη και ο καθαρισμός του αέρα, όλα σε ένα όμορφο πακέτο! Αγοράστε φυτά που μπορείτε να διαχειριστείτε. Δεν χρειάζεται να υπερβάλετε. Αλλά θα πω ότι εάν διαθέτετε πολλά ηλεκτρονικά, πάρτε ένα ή δύο περισσότερα φυτά από ό,τι μπορεί να φαίνεται λογικό. Θα αισθανθείτε την θετική διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Θεραπευτική

1Διορθώστε ό,τι είναι σπασμένο

Τα χαλασμένα πράγματα δεν έχουν θέση στο σπίτι σας. Ο καθένας που γνωρίζω θα ήταν αναστατωμένος για ένα χαλασμένο αυτοκίνητο. Αλλά όταν έχουν χαλασμένες λαβές στις πόρτες, ή μια χαλασμένη συσκευή δεν δίνουν και πολύ σημασία. Ο χώρος σου είναι ένας καθρέφτης σου. Μην αφήσετε τίποτα να παραμείνει χαλασμένο. Θα δείτε πως όταν αρχίσετε να διορθώνετε τα πράγματα στο σπίτι σας θα αρχίσουν να διορθώνονται και πολλά πράγματα στον προσωπικό σας τομέα.

Η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσετε σταδιακά τις αλλαγές με βάση το feng shui: Κάντε ό, τι σου φαίνεται σωστό. Επίσης, μια επένδυση στο σπίτι σας – ακόμα και μια επένδυση χρόνου – θα κάνει όλη σας τη ζωή σας πιο ισσοροπημένη. Ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά!

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ζώδια και Γυμναστική