5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Να θυμάστε πως τα περισσότερα μυστικά του αποκρυφισμού είναι απλοί κανόνες της συμπαθητικής μαγείας. Ως εκ τούτου, αυτά τα τυχερά σύμβολα συμβολίζουν την κοσμική ισορροπία και λειτουργούν ως ανοιχτές πύλες μέσα από τις οποίες, η Καλή Τύχη και οι Θεϊκές ενέργειες περνούν σε εμάς.

Επιλέξαμε τα ακόλουθα σύμβολα εξαιτίας της έντονης, ωστόσο ισορροπημένης ενέργειας τους η οποία μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές μας.

Όμως πριν συνεχίσουμε…

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Τι είναι η Καλοτυχία;

Η καλή τύχη είναι μια σειρά από γεγονότα τα οποία μπορούν να μας φέρουν μεγαλύτερη φώτιση. Ωστόσο η καλή τύχη μπορεί να παραβλέψει τα δύσκολα κομμάτια τα οποία το κάρμα έχει προγραμματίσει για εμάς. Η καλή τύχη είναι ο καλός δάσκαλος, ο οποίος προσπαθεί να υψώσει το πνεύμα μας χωρίς κόπο και πόνο. Αυτό είναι η καλή τύχη. Ας γυρίσουμε λοιπόν στα σύμβολα.

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Το Λουλούδι του Λωτού

Ιερό στην αρχαία Αίγυπτο, την αρχαία και σύγχρονη Ινδία, στον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και τον βουδισμό, αυτό το υπέροχο λουλούδι βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα μεταφυσικά σύμβολα. Ας δούμε γιατί. Καταρχάς η ρίζα του συγκεκριμένου λουλουδιού μεγαλώνει στα σκοτεινά βάθη των λασπωμένων βάλτων. Ωστόσο, η ρίζα φτάνει στην επιφάνεια όπου ανθίζει χαιρετίζοντας τις ακτίνες του Ήλιου με την υπέροχη μυρωδιά του. Έτσι το λουλούδι του λωτού συμβολίζει πως ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας μπορούμε να περάσουμε μέσα από το ομιχλώδες σκοτάδι και να υψωθούμε προς το φως και την επιτυχία. Επιπλέον, μας δίνει την αντοχή ώστε να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα προβλήματα μέχρι να ελευθερωθούμε από τους μπελάδες μας.

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Ο Σκαραβαίος

Αυτό το σύμβολο προέρχεται από τον Θεό Khefra, το όνομα του οποίου σημαίνει ”να πραγματοποιηθεί”. Αυτός ο Θεός θεωρούταν ως μια πλευρά του θεού Ήλιου, του Ρα, μαζί με τον ηλιακό δίσκο και to κριάρι. Οι Αιγύπτιοι πίστευαν πως ο σκαραβαίος έρχεται από τους νεκρούς και τον κάτω κόσμο. Ως εκ τούτου, ο σκαραβαίος είναι ο εκπρόσωπος της νίκης του Ήλιου απέναντι στο σκοτάδι. Επιπλέον θεωρούνταν τα πιο ευλογημένα πλάσματα καθώς βοηθούσαν το Θεό Ρα. Οι μάγισσες πίστευαν πως το σύμβολο του σκαραβαίου μπορεί να προστατεύσει και να οχυρώσει την καλή τύχη και την υγεία.

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Το Βελανίδι

Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση “Οι μεγάλες βελανιδιές μεγαλώνουν από μικρά βελανίδια”; Αυτό είναι αλήθεια. Τα βελανίδια υπήρξαν ιερά τόσο για τους αρχαίους Έλληνες όσο και για τους Δρυίδεις. Προέρχονται από από το πιο ιερό δέντρο, την βελανιδιά, η οποία υπήρξε αφιερωμένη στον βασιλιά των Θεών, Δία. Επομένως οτιδήποτε προέρχεται από τη βελανιδιά θεωρείται ιερό,, θεϊκό και μαγικό. Τα βελανίδια, πιστεύεται πως κρατούν το σώμα και το πνεύμα μας δυνατό και προστατευμένο από υλικές ή μαγικές επιθέσεις. Γι΄ αυτό το λόγο οι στρατιώτες κουβαλούσαν μαζί τους βελανίδια, ώστε να προστατεύονται από κεραυνούς και οποιεσδήποτε άλλες εχθρικές ενέργειες. Οι μάγισσες το χρησιμοποιούν για καλή τύχη, γονιμότητα, δύναμη, αφθονία και μαγική προστασία.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Οι Κόκκινες Νυχτερίδες

Οι κόκκινες νυχτερίδες θεωρούνται σύμβολο καλής τύχης και πνευματικής βοήθειας στην Ασία. Ωστόσο, οι κόκκινες νυχτερίδες παρουσιάζονται είτε μόνες τους είτε σε ζευγάρια ή ανά πέντε. Δύο νυχτερίδες, ή αλλιώς shuang fú, σημαίνει διπλή τύχη. Επιπλέον, πέντε νυχτερίδες – 五褔臨門 – συμβολίζουν τις πέντε τύχες ή τα πέντε στοιχεία τα οποία είναι:

  • Καλή Τύχη
  • Αφθονία
  • Γονιμότητα
  • Τιμή
  • Μακροζωία

5 Τυχερά Σύμβολα που θα Μεταμορφώσουν τη Ζωή σας | Ο Τροχός

Συνήθως απεικονίζεται ως ο τροχός με τις οχτώ ακτίνες, ο τροχός είναι ένα παγκόσμιο και μυστικιστικό σύμβολο ανάπτυξης και καλής τύχης. Θυμηθείτε πως ο τροχός της τύχης σε κάθε τράπουλα ταρώ είναι στην πραγματικότητα ένας τροχός. Αν και όχι ακριβώς η προσωποποίηση της καλής τύχης, ο τροχός μας βοηθάει να καταλάβουμε πως όλες οι δυσκολίες τελειώνουν κάποια στιγμή και το κάρμα θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα. Ακόμα μας θυμίζει οι σοφοί γνωρίζουν πως η δύναμη βρίσκεται μέσα τους και πως κανένα εξωτερικό ερέθισμα δεν είναι δυνατότερο από την πραγματική θέληση. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles