Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα θερμό. Όχι μόνο λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν συνήθως αυτή την εποχή, αλλά και λόγω των αστρολογικών δρώμενων.

μέντιουμ άρης
Μήνας Ιούνιος

Ο Ιούνιος ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 03/06. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι αρκετά «ομιχλώδης». Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα με τα φώτα της Νέας Σελήνης δείχνει πως θα είμαστε επιρρεπείς σε λάθη και σε λάθος αποφάσεις στα αισθηματικά ζητήματα. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 09/06 θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται σε μία άβολη θέση για εκείνον -στο ζώδιο του Καρκίνου- για όλη τη διάρκεια του μήνα. Οπότε οι προσδοκίες μας θα πρέπει να είναι χαμηλές.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος έρχεται δυναμικά. Οι δύο εκλείψεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του -η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 στην 10 μοίρα του Καρκίνου και η έκλειψη Σελήνης στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα επικοινωνίας. Αυτά με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό, ένταση και απόσταση στις αισθηματικές σχέσεις. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Λέοντα από τις 07/07 έως και τις 18/07. Έπειτα θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/07 έως και την 01/08. Αυτό μπορεί να μην είναι καλό για την επικοινωνία. Θα είναι όμως καλό για εκείνους που θέλουν να προσεγγίσουν ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό δείχνει πως οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας θα ταυτίζονται. Αυτό είναι πολύ βοηθητικό για να γίνουμε ξεκάθαροι προς τους άλλους αλλά και οι άλλοι να γίνουν ξεκάθαροι προς εμάς. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μπορεί να επαναφέρει τις ισορροπίες. Θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποφάσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα με καθαρό μυαλό.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ο Ιούνιος, σας βρίσκει μπερδεμένους αναφορικά με τα αισθηματικά σας ζητήματα. Η Νέα Σελήνη στις 03/06 δείχνει πως είναι πιθανόν να μη «μετρήσετε» σωστά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο έως και τις 08/06. Αυτό στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα από τα οποία μπορείτε να πάρετε την επιβεβαίωση που επιθυμείτε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 09/06 είναι πολύ ευνοϊκό. Θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια εκδρομών και κοντινών ταξιδιών. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο όλο το μήνα. Αυτό θα φρενάρει λίγο την ενέργειά σας μιας και θα προκαλεί συναισθηματικές υπερχειλίσεις οι οποίες χρειάζονται προσοχή.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος είναι ο πιο ιδιαίτερος μήνας του καλοκαιριού αν όχι όλου του έτους. Αυτό γιατί φέρει δύο εκλείψεις οι οποίες θα επηρεάσουν το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αλλά και τη διάθεσή σας. Η πρώτη (Ηλίου) γίνεται στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Το τετράγωνο Άρη από το Λέοντα και Ουρανού από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση και νεύρα. Αυτά με την σειρά τους θα δημιουργήσουν έντονα συγκρουσιακό κλίμα και στην προσωπική σας ζωή. Κρατήστε χαμηλούς τόνους όσο και αν σας είναι δύσκολο. Προσπαθήστε να μην ωθείτε τα πράγματα στα άκρα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Η «σκληρή» όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο θα παγώσει το κλίμα. Δεν αποκλείεται να φέρει ρήξη σε μία σχέση.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με καλές διαθέσεις να κατευνάσει τα πνεύματα μετά το «φασαριόζικο» Ιούλιο και τις εκλείψεις του, οπότε καλό θα ήταν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του αισθηματικό τομέα να τα αφήσετε για αυτό το μήνα. Έως τις 20/08 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα θα έχετε το χρόνο να ξαναβρείτε τον καλό και ανεξάρτητο εαυτό σας ή να ξεκινήσετε τις αισθηματικές «ατασθαλίες». Μέχρι τα μέσα του Αυγούστου δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σας απογειώσει. Σε αυτό θα συμβάλει θετικά και ο Άρης που θα βρίσκεται στο Λέοντα έως τις 17/08 που θα σας κάνει να βρείτε τρόπους να κάνετε τις ερωτικές και αισθηματικές σας επιθυμίες πραγματικότητα.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει ποδαρικό με μία Νέα Σελήνη την τρίτη ημέρα του. Αυτή γίνεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να σας γεμίσει με ανασφάλειες σχετικές με την εικόνα σας δημιουργώντας ζήτημα αυτοπεποίθησης. Μην αφήσετε τέτοιου είδους σκέψεις να σας αποσυντονίσουν. Η ηττοπάθεια δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας ζητήματα, μιας και θα γίνει εμφανής και σε αυτό τον τομέα. Η εύνοια της Αφροδίτης που θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας (έως στις 08/06) θα είναι βοηθητική. Θα πρέπει να θυμάστε πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Στις 09/06 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους. Θα σας κάνει να ενδώσετε σε σχέσεις οι οποίες μπορεί να είναι εφήμερες.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος θα είναι ο πιο «καυτός» μήνας του καλοκαιριού. Αν όχι από άποψη καιρού σίγουρα από αστρολογικής απόψεως. Μαζί του φέρνει δύο εκλείψεις. Η πρώτη γίνεται στις 02/07 στον Καρκίνο. Μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστείτε το σύντροφό σας ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Eίναι πολύ πιθανό να κληθείτε να υπερασπιστείτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σας περιβάλλον ακόμα και αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με το σύντροφό σας. Η δεύτερη έκλειψη γίνεται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου. Αυτή θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να απομακρύνετε από δίπλα σας κάποια πρόσωπα, ενδεχομένως και κάποια από αυτά που δεν σας άφηναν αδιάφορους σε προσωπικό επίπεδο. Κάντε τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται να κατευνάσει την έντονη διάθεση του Ιουλίου. Μέχρι τις 20/08 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια γνωριμία ή μια σχέση με ένα πρόσωπο με επαγγελματικό κύρος. Πιθανόν να είναι και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμα δεν αποκλείεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία συγκατοίκηση. Για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ο Άρης στην Παρθένο από τις 18/08 θα φέρει ευκαιρίες να ερωτευτείτε αλλά και να φλερτάρετε.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος
Μήνας Ιούνιος

Τα αισθηματικά σας ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο τον Ιούνιο. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 03/06 δείχνει πως θα παίξετε κυρίαρχο ρόλο στο ενδιαφέρον των άλλων. Η Νέα Σελήνη έχει ένα ταυ τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτό δείχνει στιγμές ευφορίας και αγαλλίασης στα αισθηματικά σας ζητήματα. Παρόλα αυτά να θυμάστε πως καραδοκεί ο κίνδυνος να πάρετε κάποια λάθος απόφαση ή να κρίνετε λάθος κάποιο πρόσωπο εξαιτίας της ανάγκης σας να είναι όλα όπως τα έχετε εσείς στο μυαλό σας.

Από τις 09/06 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, είτε είστε ελεύθεροι είτε βρίσκεστε προς αναζήτηση συντρόφου. Μάλιστα αν ισχύει το δεύτερο τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και μία νέα σχέση άμεσα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Αυτό δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο στα προσωπικά σας ζητήματα.

Μήνας Ιούλιος

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού είναι ο Ιούλιος καθώς έρχεται με «δώρο» δύο εκλείψεις. Αυτές μπορούν να δημιουργήσουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η πρώτη (Ηλίου) λαμβάνει χώρα στις 02/07 και γίνεται 10η μοίρα του Καρκίνου. Είναι πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να φτιάξετε εδώ και τώρα οτιδήποτε σας χαλάει σε αισθηματικό επίπεδο. Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη και χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Οι παρορμητικές ενέργειες λοιπόν δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Αυτό θα πρέπει να το έχετε κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ιδιαίτερα αν σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση μαζί με την ήδη υπάρχουσα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή μπορεί να σας δείξει πως η σχέση με το σύντροφό σας ή η σχέση με κάποιον που θέλετε να γίνει σύντροφός σας μπορεί να αναστατωθεί εξαιτίας παρελθοντικών γεγονότων. Αν δε θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάτι που θέλετε να κρατήσετε κρυφό.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος είναι πιο εξισορροπητικός για την προσωπική σας ζωή. Μην πέσετε στην παγίδα και λάβετε μέρος σε παρασκηνιακές ενέργειες καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να εκτεθείτε. Έως τις 20/08 η Αφροδίτη θα είναι στο Λέοντα και θα φέρνει δίπλα σας νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτοί θα εξάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία νέα αισθηματική ιστορία με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε μέσω του περιβάλλοντός σας. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό σε εσάς αλλά και στο σύντροφό σας.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος
Μήνας Ιούνιος

Ο Ιούνιος θα σας δώσει ευκαιρίες για να βγείτε, να περάσετε καλά και να ενδιαφερθείτε για την προσωπική σας ζωή. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Γεμίστε τις μπαταρίες σας για ολόκληρο το καλοκαίρι. Στις 03/06 η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων είναι αποτρεπτική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Ποσειδώνα δείχνει πως η ρεαλιστική σκέψη θα σας εγκαταλείψει προσωρινά. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως θα θέλατε να έχουν. Αυτό είναι το μυστικό για να μην κάνετε κάποια λάθος κίνηση. Η Αφροδίτη από τις 09/06 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Σε συνδυασμό με τον Άρη που θα είναι ολόκληρο το μήνα στο ζώδιό σας, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κρυφές ερωτικές επιθυμίες αλλά και ραντεβού που θα κρατήσετε μυστικά.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος προμηνύεται έντονος καθώς θα λάβουν χώρα οι δύο εκλείψεις που σας αφορούν άμεσα. Αυτά θα φέρουν καρμικά γεγονότα για την αισθηματική σας ζωή. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) γίνεται στο δικό σας ζώδιο στις 02/07 και συγκεκριμένα στη 10η μοίρα. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν συνθήκες πίεσης στα αισθηματικά σας ζητήματα. Θα σας αναγκάσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις ακόμα και αν δεν το θέλετε. Προσπαθήστε να απαλλαχθείτε από «βαρίδια» του παρελθόντος. Μην συντηρείτε σχέσεις οι οποίες δεν σας καλύπτουν. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) λαμβάνει χώρα στις 16/07 και γίνεται στον άξονά σας (Καρκίνου-Αιγόκερου) στην 24η μοίρα. Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεστε και αποφασίζετε. Δεν είναι απίθανο να σας οδηγήσουν σε μία απόφαση που είχατε στο μυαλό σας καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν είχατε κάνει πράξη.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με καλές διαθέσεις να ηρεμήσει το κλίμα του έντονου Ιουλίου. Για αυτό καλό θα ήταν να περιμένετε αυτό το μήνα για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να δείτε τον τρόπο που θέλετε να κινηθείτε σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Έως τις 20/08 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση. Θα φέρνει γύρω σας ανθρώπους που θα σας γεμίζουν με κομπλιμέντα και θα ανεβάζουν τη διάθεση σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 18/08 βοηθώντας τους ελεύθερους να κάνουν νέες γνωριμίες και να δουν σοβαρά την προοπτική μιας νέας σχέσης.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων
Μήνας Ιούνιος

Το καλοκαίρι ξεκινά ευχάριστα και ο Ιούνιος προμηνύεται ξέγνοιαστος. Αν και εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτή ακριβώς η ξεγνοιασιά μπορεί να σας οδηγήσει σε παραστρατήματα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 03/06 πρεσβεύει την καλοπέραση για αυτό και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Ακόμα και αν δεν βρίσκεστε σε μία σχέση αλλά είστε ελεύθεροι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν θέλετε μία σχέση που θα ξεκινήσετε τώρα να κρατήσει και μετά το καλοκαίρι. Από τις 09/06 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων βοηθώντας πολύ την επικοινωνιακή σας διάθεση αλλά και την τύχη σας στον αισθηματικό τομέα. Θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες και φλερτ. Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον Καρκίνο. Δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας καθώς οι δύο εκλείψεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του θα πυροδοτήσουν γεγονότα, αντιδράσεις αλλά και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) γίνεται στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου και θα φέρει στο προσκήνιο απωθημένα του παρελθόντος. Αφορμή για αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα τηλέφωνο που θα δεχτείτε από κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε στο παρελθόν ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση. Να θυμάστε πως οτιδήποτε και αν συμβεί αυτό το μήνα θα έχει έντονα καρμικό άρωμα. Για αυτό καλό θα είναι να αφουγκραστείτε τι θέλει να σας πει. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Μπορεί να δημιουργήσει ένα πιεστικό κλίμα στην προσωπική σας σχέση και στα αισθηματικά σας ζητήματα εξαιτίας αρκετών εργασιακών υποχρεώσεων αλλά και υποχρεώσεων ρουτίνας.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με «ειρηνική διάθεση» και προμηνύεται πολύ καλός για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις αλλά και νέους έρωτες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις αρχές έως και τις 20/08 υποδηλώνοντας πως αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός για εσάς. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο έως και τις 17/08 θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιθυμίες σας που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, πράξη. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή περίοδος για να κάνετε διακοπές. Κοιτάξτε το παρόν και το μέλλον, αποφεύγοντας συζητήσεις για γεγονότα του παρελθόντος καθώς θα είναι εύκολο να ανοίξουν θέματα που «καίνε».

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος
Μήνας Ιούνιος

Ο Ιούνιος σας βρίσκει σε μία διάθεση για υπερβολές και λόγω του ότι υπερβολές δεν ανήκουν στα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, είναι πιθανόν να νιώθετε σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να θολώσει το κλίμα στον αισθηματικό σας τομέα. Καλό θα ήταν να μη ρισκάρετε κάτι το οποίο έχει αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σας για έναν εφήμερο έρωτα. Αυτό το ρίσκο δεν θα σας βγει. Η εμπλοκή Δία/ Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης δείχνει πως θα έχετε την τάση να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και να νιώσετε πως είστε άτρωτοι. Όταν όμως περάσει η επήρεια της, θα διαπιστώσετε πως είχατε κρίνει λάθος τις καταστάσεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 09/06. Δείχνει πως το ενδιαφέρον σας στη δουλειά δεν θα είναι μόνο επαγγελματικό, καθώς θα υπάρξει και αισθηματικό ενδιαφέρον εκεί. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Κρατήστε σε απόσταση την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος έρχεται με συνοδεία τις δύο εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του. Παρόλο που γίνονται σε φιλικά προς εσάς ζώδια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) λαμβάνει χώρα στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές μεταβολές σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και οι αγαπημένοι σας φίλοι θα παίξουν ρόλο στις τελικές σας αποφάσεις. Για αυτό προσπαθήστε όσο γίνεται να διακρίνετε τα δικά σας θέλω από τα θέλω των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Είναι πιθανόν να έχετε και μία συνάντηση μέσα σε μία κοινή παρέα με κάποιο πρόσωπο που υπήρξε μία ερωτική ιστορία κατά το παρελθόν. Αυτή η συνάντηση μπορεί να αναζωπυρώσει τα αισθήματά σας προς εκείνο!

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται γεμάτος θετικά μηνύματα και σας καλεί να αξιοποιήσετε το φιλικό σας περίγυρο αλλά και τις γνωριμίες σας. Μέσω αυτών μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν λόγοι οι οποίοι δεν θα σας αφήσουν να το δημοσιοποιήσετε τουλάχιστον στην αρχή. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 20/08 σας λέει να είστε φειδωλοί με τις δηλώσεις σχετικά με αισθηματικά ζητήματα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις φοβίες σας για μία σχέση που ήδη έχετε. Αξιοποιήστε αυτό που σας δίνεται τώρα. Στα τέλη του Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 21/8 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας. Αυτό θα εγκαινιάσει μία εξαιρετική περίοδο για την προσωπική σας ζωή.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας χαρίζει μία ξέγνοιαστη διάθεση και την ανάγκη να επικεντρωθείτε στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αυτό χωρίς να αναζητήσετε απαραίτητα κάτι στο οποίο θα επενδύσετε αισθηματικά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο. Όμως η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα σε αυτή τη νέα Σελήνη δείχνει πως ίσως αυτά που έχετε στο μυαλό σας δεν καταφέρουν να υλοποιηθούν. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 09/06. Μία θέση από την οποία ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας ζητήματα αλλά και τους νέους έρωτες. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον «Κύριο/α τέλειο/α». Θα πρέπει να έχετε κατά νου πως η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του καρκίνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα σας προκαλεί εκνευρισμό κατά διαστήματα. Ο εκνευρισμός θα γίνεται εμφανής και στα προσωπικά σας.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά. Στις 02/07 λαμβάνει χώρα η πρώτη από τις δύο εκλείψεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του. Η έκλειψη (Ηλίου) που γίνεται στη 10η μοίρα του καρκίνου μπορεί να σας κάνει έντονα αντιδραστικούς σε οτιδήποτε δεν σας αρέσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δώσετε υπερβολική σημασία σε ένα καβγά με το σύντροφό σας ή σε μία διαφωνία με κάποιο πρόσωπο που σας έχει προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως τελικά να μην μπορέσετε να το αφήσετε πίσω. Προσπαθήστε λοιπόν να μη γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία. Κρατήστε το μέτρο αν δεν θέλετε να έρθει η ρήξη στην προσωπική σας ζωή. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) γίνεται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Δείχνει πως μπορεί να απομακρυνθείτε από τα αισθηματικά ζητήματα λόγω επαγγελματικών αλλά και οικογενειακών υποχρεώσεων. Και πάλι όμως είναι στο χέρι σας αν θα κρατήσετε τις ισορροπίες ή αν θα ρίξετε πάγο στα ζητήματα καρδιάς.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με ειρηνική διάθεση. Θα σταθεροποιήσει το κλίμα στα αισθηματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο Λέοντα έως και τις 20/8 θα σας υπενθυμίζει κατά διαστήματα πως η επαφή με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να σας φέρει και ένα νέο έρωτα. Σε περίπτωση που έχετε βρει ήδη το σύντροφο σας οργανώστε κάτι για εσάς τους δύο κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο Ιούλιος κατά πάσα πιθανότητα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα κουραστικός. Από τις 21/8 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να προκύψει ένα κρυφό ερωτικό ειδύλλιο και για εσάς που έχετε βρει ήδη το ταίρι σας. Να θυμάστε πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο». Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες αν δεν θέλετε να εκτεθείτε.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έρχεται δημιουργώντας σας τη διάθεση να κάνετε ένα διάλειμμα από τις κουραστικές υποχρεώσεις του χειμώνα και της καθημερινότητας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδιαίτερα ερωτική. Δείχνει πως δεν αποκλείεται να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν. Αυτή η επιστροφή είναι πιθανόν να μην είναι μόνιμη αλλά προσωρινή. Για αυτό αποφύγετε να επενδύσετε τα συναισθήματά σας σε φαγητό που έχει ξαναζεσταθεί. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη, δείχνει πως θα έχετε την τάση να ωραιοποιήσετε καταστάσεις Για αυτό χρειάζεται προσοχή σε περίπτωση που σκέφτεστε μία επιστροφή σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Μήνας Ιούλιος

Με σκέψεις και διλήμματα τα οποία σχετίζονται και αφορούν την προσωπική σας ζωή θα φτάσετε στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού τον Ιούλιο. Ο Ιούλιος φέρει μαζί του δύο εκλείψεις. Αυτές είναι πιθανόν να δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) λαμβάνει χώρα στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Σας δείχνει πως μπορεί να γνωρίσετε ένα μοναδικό πρόσωπο το οποίο θα σας συνεπάρει. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση προφυλάξτε την από «εξωτερικές παρεμβολές» και πειρασμούς. Είναι πιθανόν να αποτελέσουν αφορμή οριστικών ρήξεων. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) λαμβάνει χώρα στις 16/07 στην 24η μέρα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου. Είναι πιθανόν να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στο σύντροφό σας. Αυτό θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο σε κάποια ιστορία του παρελθόντος. Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση που ήδη έχετε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο Ιούλιος είναι μήνας που θα προκαλέσει αναταράξεις.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με πιο χαλαρή διάθεση. Απαλλαγμένος από το βαρύ φορτίο των εκλείψεων του Ιουλίου. Για αυτό αφήστε για τότε τις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα έως τις 20/08. Αυτό δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στη δουλειά. Αφήστε πίσω τα αισθηματικά σας ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σας κούρασαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Στις 21/08 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ξανά ένα πρόσωπο το οποίο θέλετε στη ζωή σας και είχε δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης
Μήνας Ιούνιος

Ο Ιούνιος έρχεται με χαλαρή διάθεση. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ξεκίνημα του (03/06) στο ζώδιο των Διδύμων σας προτρέπει να χαλαρώσετε. Απολαύστε συναντήσεις με κόσμο αλλά και φλερτάρετε. Η εμπλοκή της Νέας Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα έχετε μία τάση υπερβολής. Αυτό είναι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αν βρίσκεστε μέσα σε μία σχέση. Αποφύγετε να ανοίξετε παράλληλα αισθηματικά ζητήματα. Είναι σίγουρο πως αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικά σκιρτήματα. Επίσης θά υπάρξουν και καβγαδάκια λόγω ζήλιας. Η Αφροδίτη περνά στις 09/06 στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας ευκαιρίες για μία νέα σχέση.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος έρχεται με έντονες διαθέσεις. Η πρώτη έκλειψη (Ηλίου) που θα πραγματοποιηθεί στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου θα σας δείξει πως κάποιες φορές ίσως να μην μπορείτε να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας. Προσέξτε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε στο σύντροφό σας. Είναι πιθανόν με ασήμαντη αφορμή να «εκραγείτε» και να δημιουργήσετε ζητήματα. Τα τσιμπήματα της ζήλιας θα είναι έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Είναι πιθανόν να έχετε παράλογες απαιτήσεις από ένα πρόσωπο που η γνωριμία σας είναι πρόσφατη. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) πραγματοποιείται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Είναι είναι πιθανόν να αρχίσει να σας φέρνει στο νου πράγματα και ανθρώπους από το παρελθόν. Αυτά είναι πιθανό να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Μην τα αφήσετε να τριγυρίζουν στο μυαλό σας. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται με καλύτερη διάθεση. Θα παρατηρήσετε πως και εσείς θα είστε πολύ πιο χαλαροί στα αισθηματικά σας ζητήματα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα έως τις 20/08. Αυξάνονται τις πιθανότητες να ερωτευτείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που θα κάνετε. Ο Άρης θα βρίσκεται και εκείνος το Λέοντα έως τις 17/08. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ανυπόμονη διάθεση για την εξέλιξη ενός νέο φλερτ. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αυτό το διάστημα θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό για τα προσωπικά σας ζητήματα

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερος
Ζώδιο Αιγόκερος
Μήνας Ιούνιος

Ο Ιούνιος δεν αποκλείεται να φέρει εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή. Είναι πιθανόν να δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθεί ένα ειδύλλιο στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως κάπου ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας. Βέβαια καλό θα ήταν να μην προβείτε σε βαρύγδουπες δηλώσεις από την αρχή, καθώς είναι πιθανόν αυτό το ειδύλλιο να ξεφουσκώσει γρήγορα. Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας τριγμούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για αυτό -αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση- θα χρειαστεί μαεστρία εκ μέρους σας προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος είναι ένας κομβικός μήνας για εσάς και για τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις. Η πρώτη (Ηλίου) λαμβάνει χώρα στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου τονίζοντας με έντονο τρόπο ζητήματα σχέσεων. Αυτή η περίοδος θα σας κάνει να δείτε κατάματα τα μελανά σημεία της σχέσης σας, όμως να θυμάστε πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» για αυτό αφήστε τις εξελίξεις να σας δείξουν πώς πρέπει να κινηθείτε στα προσωπικά σας ζητήματα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) πραγματοποιείται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονά σας (Καρκίνου- Αιγόκερου) δείχνοντας σας με κάθε τρόπο τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν εδώ και τώρα. Αποφύγετε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας προς το σύντροφο σας αλλά και προς κάποιον που σας ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς θα πρέπει να ξέρετε πως δεν θα υπάρξει νικητής.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος είναι ένας κατάλληλος μήνας για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να δείτε με ρεαλιστική διάθεση τα νέα δεδομένα που μπορεί να παρουσιάστηκαν στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο στις 18/08 και η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο ζώδιο στις 21/08 δείχνοντας πως ξεκινά μία πολύ καλή και ερωτική περίοδος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω σας ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται στο παρόν σας.

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού προμηνύεται πολύ καλός για εσάς καθώς η πολυαστρία πλανητών σε ζώδια του αέρα, σας ευνοεί απροκάλυπτα. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε, όμως θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες για να «χάσετε» το κέντρο του ενδιαφέροντος σας και να δημιουργήσετε πολλά ενδιαφέροντα ταυτόχρονα. Σε περίπτωση που έχετε ήδη βρει το σύντροφό σας θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί και θα πρέπει να θυμάστε πως κάθε δράση (σας) θα έχει και την ανάλογη αντίδραση (του). Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 9/6 στο ζώδιο των Διδύμων δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους στο τομέα των σχέσεων και του έρωτα είτε είστε ελεύθεροι είτε έχετε βρει το ταίρι σας.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς και αυτό θα γίνει εμφανές κατά την πρώτη έκλειψη (Ηλίου) που θα πραγματοποιηθεί στις 02/07 στη 10η μοίρα του Καρκίνου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε προκειμένου να καταφέρετε να κρατήσετε ζωντανή τη φλόγα της σχέσης σας, καθώς μπορεί να προκύψουν πιεστικές συνθήκες στη δουλειά οι οποίες θα επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή. Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι θα πρέπει να θυμάστε πως δεν είναι μία καλή περίοδος για να εξελιχθούν αισθηματικά ζητήματα. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) θα πραγματοποιηθεί στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δείχνοντας με ένα διαφορετικό τρόπο πως πρέπει να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας προκειμένου να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή, μιας και είναι πιθανόν να προκύψουν παράπονα από το σύντροφό σας τα οποία θα δημιουργήσουν απόσταση.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς καθώς η παραμονή του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 17 και 20/08 αντίστοιχα, θα δημιουργεί ευχάριστη κινητικότητα στην προσωπική σας ζωή. Οι καβγάδες με το σύντροφό σας ή με το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να μη λείψουν, όμως την ίδια στιγμή δεν θα λείψουν οι έντονες στιγμές πάθους αλλά και οι ρομαντικές στιγμές. Για εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση και δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτή δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κοιτάξετε μπροστά και να την αφήσετε πίσω σας, δημιουργώντας χώρο για να έρθει κάτι νέο στη ζωή σας.

ρώτα το ταρωτω

Έρωτες και Ζώδια – Καλοκαίρι 2019 | ΙΧΘΥΣ

Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς
Μήνας Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρείτε το λιμάνι σας -αν δεν το έχετε ήδη βρει- και αν βρίσκεστε ήδη μέσα σε αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να επενδύσετε χρόνο προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 03/06 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανό να ταράξει τα ύδατα και να φέρει υπερβολικές σκέψεις σχετικά με τη σχέση που ήδη έχετε ή με αυτή που θέλετε να ξεκινήσετε (αφορά τους ελεύθερους). Η αισιοδοξία θα εναλλάσσεται με την απαισιοδοξία και τα θετικά συναισθήματα με τα αρνητικά, για αυτό θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως δεν είναι καλή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους από τις 09/06 και εγκαινιάζει μία περίοδο εσωστρέφειας η οποία μπορεί να μη σας βοηθήσει να κάνετε δημόσιες σχέσεις όμως θα σας βοηθήσει να αφουγκραστείτε την καρδιά και τα θέλω σας.

Μήνας Ιούλιος

Ο Ιούλιος ξεκινά δυναμικά καθώς στις 02/07 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη (στο ζώδιο του Καρκίνου), από τις δύο που θα γίνουν συνολικά αυτό το μήνα. Η αλήθεια είναι πως δεν σας επηρεάζει αρνητικά όμως θα πρέπει να έχετε κατά νου πως οι ενέργειες που δημιουργούνται σε μία έκλειψη είναι έντονες και μπορεί να φέρουν εκνευρισμό. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να έχετε μία νέα καρμική γνωριμία ή είναι πιθανόν τα πράγματα να έρθουν έτσι που να σας οδηγήσουν μπροστά στον επόμενο έρωτά σας. Η δεύτερη έκλειψη (Σελήνης) που πραγματοποιείται στις 16/07 στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου δεν αποκλείεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε το σύντροφο σας και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως η σχέση σας έχει φτάσει σε ένα σημείο που χρειάζεται επειγόντως ανανέωση προκειμένου να μην τελειώσει. Αν είστε ελεύθεροι αποφύγετε να δράσετε παρασκηνιακά σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε.

Μήνας Αύγουστος

Ο Αύγουστος έρχεται να ηρεμήσει το κλίμα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε νέες γνωριμίες χωρίς να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας δεύτερες και τρίτες σκέψεις, αλλά και για να εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο το οποίο σας ενδιαφέρει. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 20/08 μπορεί να φέρει ένα θαυμαστή από το χώρο της εργασίας σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/08 μπορεί να σας φέρει πραγματικά κοντά με το σύντροφό σας, καθώς τα έχετε τον τρόπο να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Αν είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα κάνει ξεκάθαρα τα θέλω του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles