κάρτα της ημέρας: εγκράτεια

13/01/2020: Κάρτα την ημέρας: Η Εγκράτεια

Κάρτα την ημέρας: Η Εγκράτεια. Η κάρτα της Εγκράτειας σημαίνει ισορροπία, μετριοπάθεια και επιβράδυνση. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει το εσωτερικό βαρόμετρο σας του στρες, το οποίο σας ειδοποιεί όταν το μυαλό και το σώμα σας βρίσκονται σε υπερβολική πίεση. Όταν εμφανίζεται η Εγκράτεια, είναι καιρός να δώσετε στο σώμα σας περισσότερα από αυτό που χρειάζεται τώρα, για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σας. Η κάρτα αντιπροσωπεύει την εξεύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ δύο αντίθετων δυνάμεων, προκειμένου να αποκατασταθεί η αρμονία.

Το σώμα σας “αντιδρά” όταν πιέζετε; Έχετε παράξενα συναισθήματα που σας κάνουν να ανησυχείτε ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά με εσάς; Ακούτε τις εσωτερικές σας ανάγκες όταν είστε υπό πίεση ή  σας αρέσει να ζείτε στο κόκκινο, εξαντλώντας τον εαυτό σας περισσότερο;

Κάρτα την ημέρας: Η Εγκράτεια – ο Άγγελος

Ο Άγγελος στην κάρτα της Εγκράτειας αντιπροσωπεύει τον ανώτερο εαυτό σας, ο οποίος ξέρει ακριβώς πόσο από ό,τι μπορείτε να υπομείνετε. Ο άγγελος ρίχνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα νερού από ένα φλιτζάνι, για να αναπληρώσει το άλλο. Αυτό αντιπροσωπεύει την ανάγκη σας να αναπληρώσετε όσα έχουν εξαντληθεί. Ο άγγελος έχει επίσης ένα πόδι σε ξηρή γη, και το άλλο πόδι στο ρέμα. Αυτό συμβολίζει ότι παρόλο που λειτουργεί στον «πραγματικό κόσμο» (ξηρά), διατηρεί ακόμα ένα πόδι σε επαφή με αυτό που χρειάζεται ο εσωτερικός του εαυτός (το ρεύμα). Το μονοπάτι πίσω του οδηγεί σε έναν φωτεινό προορισμό. Εάν ακολουθήσετε το παράδειγμα του αγγέλου και φροντίσετε για την ισορροπία σας, θα βρείτε επίσης ένα πιο υγιές, ευτυχισμένο μέλλον που σας περιμένει.

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι η καθημερινότητά μας απαιτεί πολλά από εμάς και θα φροντίσαμε καλύτερα τους εαυτούς μας εάν είχαμε ακριβώς το χρόνο. Ωστόσο, αυτά είναι απαιτήσεις που περιμένουμε από τον εαυτό μας. Μη θέλοντας να απογοητεύσουμε τους άλλους μας κάνει να περάσουμε μέσα από κύκλους και στεφάνια, να είμαστε Superman ή Superwoman. Όλο αυτόν τον χρόνο σιγά-σιγά εξαντλούμε τον εαυτό μας σε ένα σημείο όπου χρειαζόμαστε διάσωση! Η Εγκράτεια σας καθοδηγεί για να προστατέψετε την υγεία και την ευημερία σας πρώτα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πολλά να μοιραστείτε με άλλους. Για να επαναφέρετε την ισορροπία σας, αφουγκαστείτε τι είναι αυτό που ζητά το σώμα σας; Περισσότερο νερό? Περισσότερη ξεκούραση; Κάποια ήσυχη στιγμή;

Σήμερα, τυλίξτε τον εαυτό σας στις φτερούγες του αγγέλου και δώστε στο σώμα σας αυτό που χρειάζεται.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles