Γεννημένος από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, ο έντονος Σκορπιός  θα εστιάσει την ενέργεια του σε έργα και σχέσεις που είναι σημαντικές γι ‘αυτόν. Αυτά τα γνωρίσματα θα λειτουργήσουν για το πλεονέκτημά σας όταν ο Δίας, ο δωρητής της τύχης, εισέρχεται στον Σκορπιό στις 17 Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να εκμεταλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία που περνάει από τα χέρια σας αυτή την εποχή μέρχρι τα επόμενα σας γενέθλια.  Ως κοσμικό δώρο, αν τα γενέθλιά σας πέφτουν 30 Οκτωβρίου,  ολόκληρο το έτος σας μπροστά θα γεμίσει με νέες ευκαιρίες. Συνεχίστε, Σκορπιoί, ρωτήστε τον εαυτό σας τι θέλετε πραγματικά, γιατί  η καλύτερη σας χρονιά εξαρτάται από το πόσο προσεκτικοί θα είστε. Ποιοί είναι οι 10 πιο διάσημοι Σκορπίοι από την διεθνή showbiz και ποιές είναι οι ηλικίες του.

1. RYAN RENOLDS

Ο βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στο Βανκούβερ του Καναδά. Φέτος έκλεισε τα 41 του χρόνια.

NEW YORK, NY – AUGUST 30: Actor Ryan Reynolds attends The One Tree Initiative Celebration at The Highline on August 30, 2016 in New York City. (Photo by Paul Zimmerman/WireImage)