Η κύρια εστίαση αυτής της Πανσελήνου στον Καρκίνο είναι στην ανοικτή & σαφή επικοινωνία.

Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας προκαλέσει συναισθήματα ψυχρότητας και αποστασιοποίησης. Μπορεί να μας βάλει στο δρόμο της σκληρής πραγματικότητας. Μπορεί να αυξήσει τη συναισθηματική μας ευαισθησία και το άγχος μας, καθώς προσπαθούμε να περιηγηθούμε στα συναισθήματα.

Ωστόσο, το Σύμπαν είναι πάντα δίπλα μας. Εάν δεν είχαμε τα εργαλεία για να το κάνουμε αυτό πριν, αυτή η Σελήνη θα μας δώσει όλα όσα χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε με σαφήνεια και εμπιστοσύνη. Θα μας δώσει το θάρρος να εκφράσουμε την αλήθεια μας, να μιλήσουμε για τον εαυτό μας και να μιλήσουμε για όσους βρίσκονται γύρω μας. Ακόμη και μπροστά στα εμπόδια, το Σύμπαν λειτουργεί για να φωτίζει το μονοπάτι μας και να μας δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δες παρακάτω πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

https://www.instagram.com/p/B7HFI-_J4e6/
https://www.instagram.com/p/B7HE9pMJwMS/
https://www.instagram.com/p/B7HEusdpTfK/
https://www.instagram.com/p/B7HEfXIprQq/
https://www.instagram.com/p/B7HERq4JMjI/
https://www.instagram.com/p/B7HEELpJrBH/
https://www.instagram.com/p/B7HDxRaJ7Ds/
https://www.instagram.com/p/B7HDnLrpaJb/
https://www.instagram.com/p/B7HDboxJaCx/
https://www.instagram.com/p/B7HDOXiJHBJ/
https://www.instagram.com/p/B7HB0UEJkAS/
https://www.instagram.com/p/B7HBnTPJVhC/

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles